OK

Maler & Malermester Amager

Din lokale maler på Amager

KBH Maler er dit malerfirma, hvis du skal bruge en lokal malermester, der kan løse din maleropgave hurtigt til en god pris. Vi er specialister inden for faget, og vi løser både større og mindre maleropgaver for kunder på hele Sjælland. Vi har stort fokus på at levere vores arbejde i en høj kvalitet, og vi forlader derfor aldrig en maleropgave før, at den er løst med det ønskede resultat.

Kontakt din malermester på Amager her

Kontakt os i dag og book en malermester på Amager på telefon 60 80 06 00 eller via vores kontaktformular nedenfor.

Malerfirma på Amager med mange kompetencer

Vi har samlet nogle af branchens bedste medarbejdere, der kan løse mange forskelligartede maleropgaver. Uanset, om du skal have malet et hus, en lejlighed eller en facade, står de klar til at løse opgaven for dig. Vores maler på Amager kan også hjælpe dig med opsætning af filt og tapet.

Samlet tilbud på maling og gulve

KBH Maler er en del af firmaet Dansk Gulvservice. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en pakkeløsning, der både inkluderer udført gulv- og malerarbejde. Det kan være en fordel at vælge os til at udføre begge dele, da der typisk er en del penge at spare ved at få et samlet tilbud. Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vores maler kan tilbyde dig.

Indhent et tilbud

Det er nemt at indhente et uforpligtende tilbud maleropgaver hos KBH Maler. Det eneste du skal gøre er at ringe til os på telefon 60 80 06 00 og fortælle os om din opgave. Herefter udformer vi er tilbud på din opgave. Du kan også sende en forespørgsel på din maleropgaver via vores kontaktformular eller på info@kbh-maler.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud herpå snarest muligt.

Bliv ringet op af KBH Maler
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Amager

Vores kendskab til Amager er stort, da vi gennem tiden har været en stærk leverandør på Amager, hvilket også har været vores ambition. Bydelen er fyldt med spændende tiltag og virksomheder i vækst. Om det er virksomheder som Bella Sky eller Kastrup Lufthavn eller din nye startup virksomhed, så står vi til rådighed. Har du hus eller lejlighed på Amager, er vi også behjælpelig med at hjælpe dig med dit næste maleprojekt. Vi dækker hele Amager, og det er vores ambition at være din maler, når du skal have en professionel maler.