OK

Maler Valby - din lokale malermester

Søger du en professionel maler Valby, der leverer et malerarbejde i den højeste kvalitet til en god pris? Så er du kommet til den rette side! Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan løse alle maleropgaver, store som små. Vi har en bred kundeskare, der spænder vidt lige fra privatpersoner til institutioner, virksomheder og boligselskaber i hele Valby og København.

Kontakt din lokale malermester her

Ring i dag på telefon 60 80 06 00 og få et uforpligtende tilbud på en maler i Valby.

Bliv ringet op af KBH Maler
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Vi løser din opgave

Vi har samlet et dygtigt team af uddannede medarbejdere, der kan udføre mange forskellige maleropgaver. Som erfarent malerfirma kan vi bl.a. tilbyde maling af:

  • Facader
  • Lofter
  • Vægge
  • Træværk
  • Lejligheder
  • Køkkener
  • m.m.

Derudover tilbyder vi selvfølgelig også tapetsering og spartling.

Få kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvordan din maleropgaver løses bedst? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores mange års erfaring inde for branchen betyder, at vi kan give vores kunder en kompetent og professionel rådgivning i alt lige fra farvevalg til type af maling. Ring derfor gerne til os og få en uforpligtende samtale om din maleropgave.

Miljørigtig maling

Hvis det ønskes kan vi anvende miljørigtig maling og produkter ved alle vores opgaver. Vi kan blandt andet bruge produkterne fra Beckers, en dansk producent som leverer miljøvenlig maling. Kontakt os og hør mere om miljørigtig maling.

Få et tilbud fra en maler Valby

Er du interesseret i at få et godt tilbud på din maleropgave? Så kontakt vores maler Valby på telefon 60 80 06 00, fortæl os om din maleropgave og lad os udforme et uforpligtende tilbud til dig. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@kbh-maler.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelsen heraf. Hvis du både skal have ordnet vægge og gulve, kan vi give dig et samlet tilbud på din opgave.

Valby

Hvis du står og mangler en professionel og dedikeret maler i Valby, så kontakt os. Det er vores klare mål at være din lokale maler i byen. Vi har et stort kendskab til byen, da vi gennem tiden har været en stærk leverandør i Valby. Bor du i byen i enten hus eller lejlighed, eller er det en forretning i shopping stedet, Spinderiet, eller en anden spændende virksomhed, vil vi gerne hjælpe dig eller din virksomhed med dit næste projekt. Hvor end du bor eller har virksomhed i Valby, vil vi gerne hjælpe dig – vi vil gerne være din lokale maler i byen.