OK

Malermester på Sjælland og i København

Maler i København og på resten af Sjælland

Søger du en erfaren og kompetent maler? KBH Maler er din malermester på Sjælland. Vi hjælper med alle maleropgaver på Sjælland, bl.a. maleropgaver i forbindelse med flytning, renovering, tilbygning og ombygninger. Vi udfører maleropgaver for både erhvervs- og privatkunder.

Vi løser alle maleropgaver i København og på resten af Sjælland. Vi kan blandt andet løse følgende typer maleropgaver:

  • Maling af lejligheder
  • Maling af køkkener
  • Maling af badeværelser
  • Maling af facader
  • Maling af enkelte værelser
  • Opsætning af filt og tapet
  • Maling af trapper og andet træværk
  • og meget mere

Kontakt din lokale maler

Ring på telefon hvis du skal bruge et malerfirma, der leverer kvalitetsarbejde til tiden

Malermester i København med 20 års erfaring

Vi udnytter vores store erfaring inden for malerbranchen til at rådgive vores kunder på bedste vis. Vi rådgiver bl.a. i, hvilken slags maling, der er bedst at anvende til den konkrete opgave, og hvilket farvevalg, der vil skabe den bedste harmoni. Vores malers arbejde bliver altid leveret i den højeste kvalitet til den aftalte tid. Hvis du ønsker en maler i København eller på resten af Sjælland, der garanterer god service, høj kvalitet og levering til tiden, så er KBH Maler det rette valg.

Få en god pris på en maler i KBH

Hvis du vælger KBH Maler som din maler, er du sikret konkurrencedygtige priser. Det kan være en jungle at vælge et egnet og kompetent malerfirma, men hvis valget falder på os, er du sikret høj kvalitet leveret til den aftalte tid og til en rigtig god pris. Kontakt os gerne og lad os udforme et uforpligtende tilbud på en maler i København og omegn til dig.

Bliv ringet op af KBH Maler
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Pakkeløsninger - få et samlet tilbud på gulv- og malerarbejde her

Hos KBH Maler tilbyder vi, i samarbejde med Dansk Gulvservice, pakkeløsninger, hvor vi hjælper med alt inden for malerarbejde og gulvbehandling. På den måde er du fri for selv at kontakte flere håndværkere. Du kontakter blot din maler, og så står vi for resten af arbejdet. Du kan derfor bare læne dig tilbage og se på, at arbejdet bliver udført.

Kontakt dit malerfirma i København og på resten af Sjælland her

Står du og mangler en maler i København eller resten af hovedstadsområdet, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi lytter til dine ønsker og behov, og finder i samarbejde med dig det bedste tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 60 80 06 00 eller på vores mail info@kbh-maler.dk. Vores erfarne malermester står klar til at besvare dine spørgsmål.

København

Vi har gennem vores år i branchen opbygget et stort kendskab til København, da vi gennem årene har serviceret byen. Om det er Vesterbro, Nørrebro, Nordvest eller en anden del af byen, du skal have hjælp til et malerprojekt, så hjælper vi dig meget gerne. Er det restauranter som D’Angleterres, butikker som Magasin eller en anden spændende virksomheder, hjælper vi dig gerne. Bor du som privatperson i byen, hjælper vi dig naturligvis også meget gerne med dit malerprojekt. Uanset hvor du bor i København, kommer vi gerne og hjælper dig eller din virksomhed, vi har et klart mål om at være din fortrukne maler, når du skal have lavet et professionelt stykke malerarbejde.