OK

Om firmaet KBH Maler

KBH Maler blev grundlagt i 2010 og er en del af firmaet Dansk Gulv og Malerservice. Inden firmaet KBH Maler blev grundlagt i 2010, arbejdede vores medarbejdere for firmaet Dansk Gulvservice. Vores malere har derfor mange års erfaring inden for malerbranchen.

Professionelt firma

Vores malerstab består af 4 malere, der alle er meget kompetente og dygtige inden for deres felt. Vores medarbejdere hjælper med alle maleropgaver på Sjælland både for erhvervs- og privatkunder. Hos KBH Maler går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi leverer altid vores arbejde til den aftalte tid.

Bliv ringet op af KBH Maler
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Miljøvenlig maling

Hos KBH Maler anvender vi kun miljøvenlig maling fra mærket Beckers. Beckers produkter er kendt for at være vandfortyndbare, og mærket er et af de førende inden for miljøvenlig maling i Europa. Hos KBH Maler går vi meget op i at skåne miljøet og samtidig levere maling i den bedste kvalitet. Det sikrer vores anvendelse af Beckers maling.

Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig!

Hvis du ønsker at booke tid, så kontakt KBH Maler i dag og hør mere. Vores kompetente medarbejdere står klar til at svare på dine spørgsmål, og rådgive dig om valg af maling og farver.
Ring eller skriv på tlf. 60 80 06 00 eller info@kbh-maler.dk. Vi kan kontaktes i tidsrummet kl. 9-16 i hverdagene.