OK

Professionel service til konkurrencedygtige priser

Hos KBH Maler tilbyder vi vores kunder arbejde i en høj kvalitet til fornuftige priser. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud og pris på specifikke opgaver.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 60 80 06 00.

Kontakt KBH Maler
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Få de bedste maler priser København

Ved at vælge KBH maler til at løse din maleropgave, er du garanteret konkurrencedygtige priser. Udvalget af malerfirmaer kan være en jungle at finde rundt i - for kan du være sikker på at få kvalitetsarbejde, hvis du vælger det firma, der tilbyder den laveste pris? Når du vælger os, er du sikret høj kvalitet til en god pris - og deadlines, der overholdes. Prisen på din opgave afhænger af omfanget og arbejdets kompleksitet - kontakt os for et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Gode priser på pakkeløsninger

Vi samarbejder med Danks Gulvservice og kan derfor tilbyde favorable pakkeløsninger, hvis du for eksempel både skal have ordnet dine gulve samt malet og tapetseret. En anden fordel udover den gode pris, er at du kan nøjes med at have kontakt til en enkelt håndværker og derfor slipper for at skulle koordinere flere forskellige faggrupper. Det giver dig firhed til at koncentrere dig om andre ting, mens arbejdet udføres. Vi tilbyder pakkeløsninger inden for alle former for malerarbejde og gulvbehandling - ring for at høre nærmere og få et konkret tilbud.